Serena al “Protagonista Jove”

                                                                                              Em fa una il·lusió molt gran saber que “Serena” opta al premi Protagonista Jove d’enguany.  El premi, convocat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, es dóna a la novel·la que ha agradat més a un jurat molt especial: els nois i noies dels nostres instituts. Qui s’apunti a l’experiència, l’haurà de llegir, juntament amb les altres tres novel·les seleccionades de la mateixa categoria que opten al premi, que s’atorgarà el mes de maig del 2013.

Serena competirà amb “Ciutat d’orfes” d’Avi, considerada per la crítica nord-americana com la millor novel·la juvenil del 2011, amb “Número 5: el submarí perdut” de l’escriptor i guionista Lluís Llort, i amb “Ghostopolis”, un còmic extraordinari de Doug TenNapel. Per mi, i per Serena, és tot un honor figurar en aquesta tria.

En aquest cas, doncs, no és un premi al que un autor opta presentar-se, sinó que és un jurat expert el que selecciona les obres que se sotmetran al veredicte dels joves. I això, a més d’il·lusió, em fa molt de respecte. Se’m farà llarga l’espera. Però, al final, passi el que passi, haurà valgut la pena. Segur.

Los comentarios están cerrados.