Nou llibre: Els nens del Born

Els nens del Born

El meu nou llibre Els nens del Born ja és a les llibreries. L’ha publicat l’editorial Publicacions de l’Abadia de Montserrat, amb unes il·lustracions fantàstiques d’en Pep Brocal. Els nens del Born és una lectura dirigida als més menuts (a partir de 6 anys). El llibre explica com era el dia a dia de la Barcelona del 1700 a través de les vivències de la Joana i el seu germà Maurici, dos infants del barri de la Ribera.

© Pep Brocal

Els Nens del Born arriba en un moment molt especial, mentre es preparen els actes del Tricentenari 1714-2014, i és un recurs per explicar als lectors més petits com era la vida quotidiana de les famílies catalanes en una època que esdevindria molt convulsa. Els nens del Born ha estat inclòs a la bibliografia sel·leccionada dels actes del Tricentenari i també forma part de l’Itinerari formatiu sobre 1714, juntament amb altres obres de reconeguts autors.

Els nens del Born també compta amb un booktrailer que han realitzat des de Ràdio i Televisió de Montserrat.

Voleu descobrir què són les filigranes? Sabeu a què jugaven els nens i nenes de fa 300 anys? No us perdeu Els nens del Born!

Alguns mitjans ja s’han fet ressó de la publicació del llibre:

Editorial: Publicacions de l’Abadia de Montserrat
Pàgines: 24
Il·lustracions: Pep Brocal
ISBN: 9788498836264

Los comentarios están cerrados.