Llibres personalitzats

 

unnamed (1)Us vull convidar a entrar a la web dels llibres personalitzats que he estat preparant aquests darrers temps. És un projecte, adreçat sobretot als docents que volen fomentar la lectura, on els nens i les nenes trobaran que són els protagonistes, juntament amb els seus tutors i tutores, d’uns llibres plens de misteri, d’emocions i d’aventura. S’hi veuran amb els seus noms i els noms dels companys i companyes de tota la classe.

Us animo a mirar la web, a escriure’ns per comentar dubtes o suggeriments i a provar l’experiència, que ja veureu que és molt interessant i satisfactòria. La vam iniciar ja fa uns anys, amb una acceptació sorprenent. I ara la reprenem amb nous continguts i noves il·lustracions, i millorant l’estètica i el disseny.

Els llibres estan pensats per als cicles mitjà i superior de primària, però a partir del gener també n’hi haurà per a cicle inicial. I podeu triar la llengua: en català o en castellà.

Tot i que són vàlids per a qualsevol curs d’educació primària, permeteu-me que els recomani especialment per als nois i noies de sisè. Sempre dic que és una activitat fantàstica que els deixarà, com a record, un llibre que els permetrà recordar els seus companys i companyes de primària per sempre més.

Los comentarios están cerrados.